Over Angelina

Angelina van Kemenade-van Nijnatten is geboren op 23 april 1982 te Hoeven. Inmiddels woont ze al weer ruim tien jaar in het Kempische dorp Reusel, samen met haar man en twee kinderen.

Al van kleins af aan is ze graag creatief bezig. Als kind kon ze dagenlang bezig zijn met tekenen en verhalen verzinnen. Na de Mavo heeft ze een opleiding SPW 4 Kinderopvang gevolgd. Tijdens deze opleiding heeft ze veel geleerd over de belevingswereld van kinderen. Na deze studie volgde een studie Beeldende kunst aan de academie voor kunst en vormgeving te ’s Hertogenbosch.

Tijdens haar studie aan de academie heeft ze zich de kunst van het schilderen eigen gemaakt. Nog steeds is Angelina actief aan het schilderen. Naast schilderen is Angelina veel bezig met illustreren. Zowel haar schilderkunsten, als illustraties zijn terug te zien in haar schmink designs.
 
 

Schminken

Angelina heeft verschillende cursussen gevolgd om zich de techniek en kunst van het schminken eigen te maken. Ze maakt haar eigen ontwerp, zodat elke geschminkt gezicht uniek is. Naast facepaint, maakt ze ook schmink tattoo’s op armen en werkt ze met glitters om het plaatje compleet te maken.

Onder de naam Schminkzilla werkt Angelina in opdracht op kinderfeestjes, buurtfeesten, evenementen en meer…

opleiding – CV

  • Basis schminkcursus Wendy’s Faces Februari 2018
  • Jaarcursus Noddies Maart 2018 – Maart 2019
  • Workshop abstract bodypaint Monique Lilly – September 2018
  • Diverse workshops Jamvention – Oktober 2018

Wedstrijden

  • 2019 1e prijs categorie facepaint DFBW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *