Eflia 2015

Op 25 en 26 april wordt het grote fantasy festival Elfia gehouden bij kasteel de Haar in Haarzuilens. Dit festival wordt al jaren gehouden en is niet alleen leuk voor alle fantasyliefhebbers, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk dagje uit. Het kasteel en zijn tuinen zijn de ideale locatie voor dit festival. Het geeft meer sfeer aan het geheel.

Tijdens dit festival komen veel bezoekers verkleed, maar dit is niet verkleed. Ook in je gewone kleren ben je welkom.

Wat is er te doen?

Dat is een goede vraag. Eigenlijk van alles wat met fantasy te maken heeft, denk aan rollenspellen, muziek, kraampjes, optredens en natuurlijk zijn er ook boeken te koop.

Het boek dat niet mocht bestaan

Mijn debuut bij Zilverbron ‘Het boek dat niet mocht bestaan. Zal tijdens dit evenement te koop zijn bij de stand van Zilverspoor/bron. Kom even langs als je een ondertekend exemplaar wil. Ik sta hier niet alleen, verschillende collega schrijvers zullen tijden de Elfia hun boeken verkopen.

Waar kaartjes kopen?

Kaartjes voor Elfia zijn te koop bij Primera. Je kunt ze ook online kopen via de officiele site van Elfia, iets wat aangeraden wordt. Je kunt kiezen voor een zaterdag of zondag ticket, maar je kunt ook kiezen voor een passe partout mocht je beide dagen willen komen.

meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *