Bellypaint

Zwanger zijn is één van de bijzonderste momenten uit je leven. Als de baby er is, zal je buik verdwijnen en is deze periode niets meer dan een herinnering. Een herinnering die je de rest van je leven zal blijven koesteren. Een manier om dit te doen is met een Bellypaint. Naast de mooie ervaring, zorgen foto’s ervoor dat je er jaren later terug kan kijken naar deze bijzondere periode.

Hieronder zijn een aantal voorbeelden van door mij gemaakte bellypaints.

Babyshower

Babyshowers zijn helemaal van deze tijd. Het is de ideale gelegenheid om de zwangere in het zonnetje te zetten. De ruimte is versierd, er zijn heerlijke hapjes en natuurlijk wordt de middag gevuld met activiteiten. Een leuke activiteit tijdens de babyshower is een Bellypaint. Geef van tevoren door waar de zwangere van houdt en dan zal ik een zorgen voor een passend ontwerp. (Denk bijvoorbeeld aan het thema van de babykamer, geslacht van de baby, favoriete dier enz)

Uniek ontwerp

Elke zwangere buik is uniek en dat geldt ook voor de bellypaints. Ik maak een aantal ontwerpen waaruit gekozen kan worden en zal hierbij rekening houden met de wensen voor het ontwerp.Ontwerpen met bekende figuren zoals Nijntje, Woezel en Pip, Dirkje draak enz zijn mogelijk. Eigen ideeën, zoals bijvoorbeeld een bellypaint geinspireerd op het behang van de babykamer kan natuurlijk ook.

Wanneer?


De beste periode voor het maken van een bellypaint is tussen de 30-35 weken. De buik is dan op zijn mooist.

Voor het maken van de bellypaints maak ik alleen gebruik van door de EU goedgekeurde producten. Schmink van merken als Superstar en FX diamond en cosmetische glitters.

Een bellypaint is leuk om cadeau te geven aan iemand anders of aan jezelf. Naast de paint, krijg je een digitale foto. Heeft de baby een oudere broer of zus? Dan is het altijd mogelijk om hem of haar een schmink te geven die bij de bellypaint past.
 
 
Het maken van een bellypaint duurt ongeveer 1 a 2 uur, afhankelijk van het ontwerp. Informeer naar de mogelijkheden