Glittertattoos

Glittertattoos zijn momenteel helemaal hip. Wie wordt er nou niet verliefd op die mooie glitters. Een leuke activiteit voor op een kinderfeestje, zeker in combinatie met schminken. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende plaatjes. Het gekozen plaatje wordt geplakt op de plek waar het kind de tattoo wil (meestal arm of hand). Vervolgens wordt er huidlijm aangebracht. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren glitters. De tattoo kan bestaan uit één kleur, maar je kan natuurlijk ook meerdere kleuren kiezen.

Glittertattoos zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Er zijn verschillende soorten designs. Voor bijna elk thema is er wel een glittertattoo.

 
 
 
  
  
  
 
 
 
 
  
  

Designs voor jongens en meisje

Scminkzilla heeft zowel voor jongens als meisjes stoere en mooie designs. Een glittertattoo geeft net dat beetje extra aan je feest of evenement. Ik maak alleen gebruik van producten die geschikt zijn voor de huid.

Kinderen zijn dol op glitters. Elk kind (of volwassenen) mag zijn eigen plaatje kiezen. Als de glitters over de lijm gestrooid wordt, lijkt het net magie als met glitters de afbeelding naar voren komt.

Maak je kinderfeest, vrijgezellenfeest, festival of braderie compleet met glittertattoos.

Tip: Combineer de glittertattoo’s met schminken

Informeer naar de mogelijkheden