Jeugdboeken

De volgende boeken zijn door uitgevers uitgegeven boeken of bundels waar een verhaal van mij in staat. Klik op de titel of het plaatje voor meer informatie

Het boek dat niet mocht bestaan


Hetboekdatnietmochtbestaan-coverEr is een boek waar Myrthe haar ogen niet van af kan houden. Een boek dat haar lijkt te roepen. Als ze begint te lezen komt ze terecht in Sterrenland. De wereld van de Sterrenmannetjes, met een ontvoerde prinses, onderdrukt door de heks Krenjara. Deze heks haalt kinderen van de aarde voor hun bloed. Waarom? Dat is iets wat Myrthe ook wil weten.

Dit boek komt augustus 2015 uit. Het is een Urban Fantasy voor 8+

Het is nog niet bekend welke cover hij zal krijgen. Vandaar het plaatje met de vraagteken. Dit is dus niet de cover van het boek en zal vervangen worden, zodra de cover bekend is. ‘Het boek dat niet mocht bestaan,’ wordt uigebracht door Zilverbron.

Je kunt ‘Het boek dat niet mocht bestaan,’ binnenkort via mij kopen. Naast een gesigneerd exemplaar, krijg je een boekje met illustratie die bij het verhaal passen en een landkaart van Sterrenland.

Fantasy Gentasia Awards

Geselecteerde sprookjes & verhalen voor kinderen deel 1.

In dit boek zijn een diverse verhalen en sprookjes voor kinderen geplaatst. De verhalen zijn door verschillende auteurs geschreven. Mijn verhaal in dit boek heet: ‘Het hart van steen.’ Dit is de eerste bundel van in totaal zes bundels uit deze Gentasia awards serie.

In het hart van steen wordt prinses Nikki betoverd. Ze is al haar liefde kwijt. Haar broer prins Casper doet er alles aan om zijn zusje te helpen. Behalve het verhaal heb ik ook de bijhorende illustraties gemaakt.

Deze bundel is april 2015 gepubliceerd. Geselecteerde sprookjes & verhalen voor kinderen deel 1
wordt uigegeven door uitgever Annibo en kan via deze uitgever gekocht worden.Nog lang en gelukkig

Deze verhalenbundel bestaat uit negen verhalen voor de basisschool en werd speciaal uitgegeven voor de dag van de duurzaamheid door uitgever Zwijssen. Tijdens deze dag werd het boek verspreid onder de deelnemers van de voorleesactie. Het is dan ook niet mogelijk om dit boek te kopen.

In dit boek staat mijn verhaal ‘Blikjes, blikjes en nog meer blikjes.’ Muis kan niet meer in zijn huis. Overal liggen blikjes. Spin helpt Muis om de blikjes weg te krijgen, maar dat vindt Muis niet de oplossing. De blikjes zijn wel weg, maar zo liggen ze voor een ander in de pad. Dan heeft Muis een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *