Eerste stap

Voor alles is er een eerste stap. De eerste stappen die je als baby maakt. De eerste stap naar school. De eerste stap voor een nieuwe baan. De eerste stap in een relatie. En zo zijn er heel veel eerste stappen. Momenten om bij stil te staan. Het begin van een nieuwe hoofdstuk in je leven.

Deze week heb ik zo’n eerste stap gemaakt. Oké er zijn al een aantal stappen aan vooraf gegaan, maar het is de eerste officiële stap. Mijn contract voor ‘Het boek dat niet mocht bestaan,’ is ondertekent en met de post naar Zilverbron gestuurd. Inmiddels heb ik één ondertekend exemplaar weer retour. Het is de eerste stap voor mijn schrijfcarrière als kinderboekenschrijfster. Het eerste boek met mijn naam er op dat in de winkel zal verschijnen.

‘Het boek dat niet mocht bestaan’ is een fantasy verhaal voor de jeugd vanaf ongeveer 10 jaar. Een spannend verhaal, waar ik nog niet teveel over ga verklappen. Maar dat het spannend is, dat is zeker. Niet alleen het verhaal, maar ook voor alle komende stappen die ik zal gaan maken, voor het boek eindelijk in de winkel ligt.

Het boek staat gepland voor maart 2015. Aan de ene kant lijkt zo’n jaar lang, maar aan de andere kant is een jaar zo voorbij en de eerste stap is genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *