Nieuwe Spin verhalen en meer

Ik zie dat het hoog tijd is voor een nieuwe update. Er zijn namelijk een paar nieuwe e-books van mij op Amazon kindle gepubliceerd. Twee staan er al langer op en één zal zeer binnenkort verschijnen.

A place for Melody

Dit verhaal gaat over Melody. Haar ouders maken veel ruzie en ze wil het gewoon niet meer horen. Daarom gaat ze op zoek naar een plek voor haar alleen, weg van het geruzie van haar ouders. Ze graaft een gat in de tuin en komt uit in de wereld van Bliep Bliep. Van Bliep Bliep mag Melody blijven, maar niet iedereen is daar blij mee.

Dit boek is momenteel alleen verkrijgbaar in het Engels.

Waar zijn de kleuren?

Als Spin wakker wordt, is zijn wereld niet meer hetzelfde. Alle kleuren zijn verdwenen. Hij gaat naar Muis en samen gaan ze op zoek naar de kleuren.

Dit boek is verkrijgbaar in het Nederlands in de Amazon kindle store

Blikjes, blikjes en nog meer blikjes

Misschien komt deze titel bekend voor. Dit verhaal is eerder gepubliceerd in ‘Nog lang en gelukkig,’ een boek dat gepubliceerd werd door uitgeverij Zwijssen, speciaal voor de dag van de duurzaamheid 2013.

Het is een rommel in de tuin. Overal liggen blikjes, papiertjes en andere rommel. Het is zo erg dat Muis zijn huis niet meer in kan. Samen verzinnen ze een oplossing voor al die rommel.

Binnenkort is dit verhaal te vinden in de kindle shop van Amazon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *