Winactie

Hebban

Op het moment loopt er nog een winactie bij Hebban voor ‘Het boek dat niet mocht bestaan,’ en de andere acht boeken die als laatste door Zilverspoor/Zilverbron uitgegeven zijn. Deze boeken zijn allemaal toppers, maar er zitten ook een paar bijzondere tussen, zoals het boek van Cocky van Dijk, Sluimergeest. Cocky is de nieuwe uitgever van Zilverspoor en Zilverbron. Maar ook het nieuwe boek van J. Sharpe heeft iets bijzonders. Al is het maar dat dit het laatst boek is waar Jos Weijmer (vorige uitgever en oprichter van Zilverspoor/Zilverbron) aan mee heeft gewerkt. Ik weet niet hoe lang deze winactie nog loopt, maar volgens mij kun je nog meedoen.

Hebban is het platform van Nederland voor zowel lezers als schrijvers.

Meer informatie…

Gaaf voor kinderen

Maar dit is niet de enige winactie voor ‘Het boek dat niet mocht bestaan.’ Binnenkort zal er een nieuwe winactie verschijnen op de site gaaf voor kinderen. Deze site is, zo als de naam al zegt, gaaf voor kinderen. Regelmatig hebben zijn uiteenlopende winacties. Van speelgoed, tot kleding en dus ook kinderboeken.

En wanneer is deze winactie? Zul je je misschien afvragen. Dat is voor mij ook een verrassing. Ik hou jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *