Zilverbron, Castlefest en meer…

Het is even stil geweest op mijn blog, maar dit is niet zonder reden en dat ik vandaag een blog schrijf is ook niet zonder reden. De voornaamste reden dat ik even niks te melden had op mijn blog, is omdat ik het druk had. Ik ben een verhaal aan het schrijven voor Storm Publishers. Dit verhaal is een YA Urban fantasy en telt iets meer dan 50.000 woorden. Het verhaal is af, maar ik zal de komende weken nog druk zijn met herschrijven. De deadline van deze wedstrijd is 31 augustus.

De reden dat ik vandaag een blog schrijf, is omdat ik heel goed nieuws heb. ‘Het boek dat niet mocht bestaan,’ krijgt zijn bestaan. In het weekend van 31 juli, 1 en 2 augustus, zal deze te koop zijn bij de stand van Zilverspoor/Zilverbron op Castlefest. Ik zal tijdens dit festival één dag aanwezig zijn. Welke dag dit zal zijn, is ook voor mij nog een verrassing. Maar zodra ik hier meer over weet, zal ik dit zeker vermelden.

castlefest

Toekomst Zilverspoor/Zilverbron

Door het overlijden van Jos Weijmer, was er veel onzekerheid over de toekomst van de uitgeverij en de boeken die al gepland waren. Een paar onzekere maanden braken aan, maar vorige week kwam het goede nieuws. Eerst het nieuws over de boeken die in april voor Elfia uit zouden komen. Deze boeken kunnen (voor de auteurs die aanwezig zijn) op Castlefest gepresenteerd worden. Het volgende goede nieuws kwam daarna. De uitgeverij wordt overgenomen door Cocky en haar man Barry. Voor mij kwam dit niet helemaal als verrassing, aangezien Cocky nauw betrokken was bij Zilverspoor en vooral bij Zilverbron, toen Jos nog leefde. Nog niet alles is rond, maar het ziet er positief uit.

Na een plotseling overlijden, zoals dat van Jos Weijmer, is er veel uitzoek werk. Ligt er veel bij derden, zoals de notaris en de bank en is er een rouwproces waar geen eindtijd aan te geven is. Uiteindelijk heeft Cocky en de andere medewerkers van Zilverspoor/Zilverbron, in drie maanden tijd veel kunnen regelen en dat is wat mij betreft een applausje waard.

Het boek dat niet mocht bestaan

Misschien heb je het al gezien, maar er komt binnenkort een winkelpagina op mijn site. Via deze teaser-hetboekdatnietmochtbestaan-kaftpagina is het mogelijk om bij mij het boek te kopen. Uiteraard krijg je een gesigneerd exemplaar en ik ben nog aan het brainstormen over een paar leuke teasers. Als de pagina klaar is, de boeken binnen en ik de definitieve koopprijs weet, kan het boek met ideal worden gekocht.

Een eerste teaser kan ik alvast geven, een klein stukje van de kaft. Binnenkort maak ik de hele kaft bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *