Tarieven

Schminkzilla is niet alleen werkzaam in Reusel, maar ook in dorpen en steden in de omgeving zoals o.a. Breda, Tilburg, Den Bosch, Hilvarenbeek, Veldhoven, Eindhoven, Bladel, Eersel, Hapert, Waalre, Arendonk, Poppel en Turnhout. Ik werk zowel voor bedrijven als particulieren. Op aanvraag kan ik als clown of prinses of u feest komen.

Schminken

Voor het schminken reken ik € 40,- per uur incl btw. Hiervoor kan ik ongeveer 8 kinderen schminken, afhankelijk van het ontwerp en model.

Bling

De schmink wordt nog mooier door het toevoegen van Bling. Een bling is een gemcluster, waarbij verschillende glimmende stenen bij elkaar gehouden wordt. Naast de gewone bling heb ik ook eenhoornblings. De gemclusters maak ik zelf en kan ik aan het thema van het feest aanpassen.

€ 45,- per uur incl 21% BTW

Glittertattoo’s

€ 40,- per uur incl 21% BTW

De glittertattoo’s kunnen gecombineerd worden met schminken.

Bellypaint

Voor het maken van een bellypaint reken ik € 50,- incl 21% BTW. Het maken van een Bellypaint duurt (afhankelijk van het ontwerp) anderhalf uur.

Bodypaint

Het tarief van een bodypaint is afhankelijk van het ontwerp. Met een full bodypaint ben je al gauw vier tot zes uur bezig, terwijl een paint op alleen het bovenlijf al in twee uur kan. Informeer naar de mogelijkheden voor een prijsindicatie

Reiskosten (€ 0,20 per km) bereken ik bij een reisafstand van meer dan een kwartier vanuit Reusel.

Wil je iets anders of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op: calenzia@gmail.com of 06-24479731